Alex Hormozi


🌐 Nettside
📺 Youtube
✍️ LinkedIn
🎙️ Podcast

Om Alex Hormozi

Alex Hormozi er en iransk-amerikansk entreprenør, investor og filantrop. I 2013 startet han sin første fysiske bedrift. Innen tre år skalerte han virksomheten sin til seks lokasjoner. Deretter solgte han dem for å gå over til en ny modell, hvor han skalerte andres selskaper. Her brukte han to år på å snu veksten til over 30 fysiske virksomheter ved å bruke den samme modellen som gjorde hans egne bedrifter suksessfulle.

Etter dette laget han en lisensmodell som skalerte til over 4000+ lokasjoner på 4 år. I løpet av samme fireårsperiode grunnla og skalerte han tre andre selskaper til over $120M+ i samlede salg på tvers av fire forskjellige bransjer (programvare, tjeneste, e-handel og fysisk virksomhet) uten å ta inn ekstern kapital. Han har skalert og solgt 7 selskaper. Hans største exit var salget av aksjemajoriteten sin i sitt lisensieringsselskap for $46,2M i 2021.

Han gikk fra å være administrerende direktør til å bli eier/aksjonær i disse selskapene i 2020, og grunnla Acquisition.com som en måte å investere sin egen formue (både penger og intellektuell kapital) i andre virksomheter. Porteføljen er basert på hans investeringsteori med fokus på lettvektsaktiva, høy kontantstrøm, salgsfokuserte tjeneste- og digitale produktselskaper.

Bøker

📖 $100m Offers
📖 $100m Leads

Relevante artikler

📝 Slik lager du en god “lead magnet”
📝 Bruk byråer for å lære raskere